Vissersclub Neptunus - foto's 2018

De Neptunus kalender

U kan de foto's gebruiken als kalender op de achtergrond van uw computer.

juni juli augustus
september oktober november december
geen foto's

Zaterdag 31 maart, wrakvissen met Maatje Adriana

Het was een mooie visdag. Niet te veel wind, niet te koud ... en iedereen wist wel een gulletje te vangen. De gulletjes worden ook wat groter zodat ze bijna allemaal ruimschoots voldeden aan de miniumummaat.We vingen 97 maatse gullen met 24 man, dus gemiddeld 4 stuks. De beste vissers van de dag was ons bestuurslid Piet, hij wist er 10 te vangen en ook nog een grote verspeeld boven water.
De aantallen nemen eindelijk weer iets toe en ze worden ook wat groter.  De afwezigen hadden ongelijk om niet mee te gaan

Onze kassier Lambert Rooyackers is overleden op woensdag 28 februari

Avondwake : dinsdag 6 maart om 19 uur in de kerk van Kleine Brogel
Begrafenis : woensdag 7 maart om 10.30 uur in de kerk van Kleine Brogel

Overlijdensbericht

Fotoalbum met foto's van Lambert

Zaterdag 17 februari, wrakvissen met Maatje

Het werd tijd dat we de nieuwe boot van Hoogerwerf eens zouden uittesten. Met 38 vissers gingen we wrakvissen met de Maatje. Een prachtige boot met een ruime kantine met zicht op het visdek. We hadden prachtig weer met bijna geen golven. Alleen daarom zou je al op zee willen zijn. Natuurlijk moesten er ook vissen aan boord komen. Er werden 122 maatse vissen gevangen. Helaas ook vele ondermaatse vissen die ondertussen terug in zee rondzwemmen.

Foto's

Zaterdag 27 januari, Algemene Vergadering

Ons 30ste seizoen begonnen we met onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Er waren een 30-tal aanwezigen op de Algemene Vergadering. De leden kregen een uitgebreid verslag van 2017 en onze plannen voor 2018. Ook moest er een nieuw bestuur verkozen worden voor de komende 3 jaar. Het volledige bestuur stelde zich kandidaat om het werk verder te zetten. Aangezien er geen tegenkandidaten waren, is het bestuur bevestigd voor de volgende 3 jaren.

Foto's van vistrips van onze leden
(niet door de vissersclub ingericht)