Vissersclub Neptunus - foto's 2019

De Neptunus kalender

U kan de foto's gebruiken als kalender op de achtergrond van uw computer.

september oktober november december

Zondag 23 juni, barbecue

Het was perfect barbecueweer, net onder de 30. Misschien was het iets te warm, zeker voor de mensen die het vlees moesten bakken. We hadden dit jaar 96 gasten. Voor zover we gehoord hebben, waren ze allemaal tevreden over het eten. Dus wat ons betreft was het een zeer geslaagde activiteit. Er was ook een opendeurdag in het asielcentrum in dezelfde straat en dat leverde wel wat parkeerproblemen op. Maar door het mooie weer kwamen ook vele mensen uit de buurt met de fiets, dus viel het parkeerprobleem uiteindelijk toch wel mee.

Foto's

Zaterdag 15 juni, koninklijke onderscheiding voor ons bestuurslid Johan Wouters

Vandaag ontving ons bestuurslid Johan Wouters, een koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Weert omwille van zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen. Johan is, met deze onderscheiding, benoemt tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Verslag

Zaterdag 25 mei, Kustvissen Breskens

Na de afgelaste vistrip naar Breskens van april, hadden we een nieuwe datum geprikt om in Breskens te gaan vissen. Helaas waren al enkele boten die altijd voor ons varen (Discovery, Jeti, Yves) niet beschikbaar omdat ze andere boekingen hadden. We hadden toch nog 7 bootjes kunnen reserveren voor onze 22 vissers. We gingen vissen met Angel (4), Jean-Henri (1+schipper), Jordy (4+schipper), Liberty (4), M & M (2), Mango (3) en Marbella (4). Er werd goed vis gevangen, het was geen topdag, maar toch had iedereen een mooie portie vis. Er werd vooral wijting en schar gevangen, maar ook een aantal tongen. Als kers op de taart was er mooie zeebaars en een haai.

Foto's

Zaterdag 30 maart, Wrakvissen met de Marion

Prachtig weer, geen wind, geen golven, af en toe het zonnetje ... wat wil je nog meer ? Gul ... spijtig genoeg zaten die ook niet bij IJmuiden, zelfs steenbolk zat er niet. We hoopten door iets noordelijkers te gaan, we misschien meer gul zouden vangen, maar dat bleek ijdele hoop te zijn.

Foto's

Geen foto's gemaakt

Zaterdag 16 februari, Wrakvissen met de Maatje Adriana

Het is lang geleden dat we nog eens met 37 vissers waren op de Maatje Adriana. Het weer was goed. De wrakken waren er ook, want het is lang geleden dat we nog zo veel onderlijnen kwijtgespeeld zijn aan het wrak. Alleen de vis, waar was die ?? Niet enkel de gul was niet aanwezig, zelfs de steenbolk was er niet meer ... We hoorden dat op de kleine bootjes die op de wrakken gingen, ook zeer weinig gevangen werd. Helaas dus een vistrip om zeer snel te vergeten.

Zaterdag 26 januari, Algemene Vergadering

Op de Algemene Vergadering waren 36 vissers aanwezig. Onze voorzitter Otwin en kassier Bert voerden het woord en gaven meer uitleg bij het kasverslag en de vistrips die we dit jaar gaan doen. Zo werden er enkele nieuwigheden aangekondigd. We gaan nogmaals met de Marion van uit IJmuiden vissen, in de hoop dat er iets noordelijkers meer gul te vangen is. Ook gaan we met 2 kleine boten (elk 11 vissers) ankervissen van uit Vlissingen onder een all-in formule (bus, boot, aas, enkele hapjes en drankjes).

Foto's

Foto's van vistrips van onze leden
(niet door de vissersclub ingericht)