Vissersclub Neptunus - foto's 2020

De Neptunus kalender

U kan de foto's gebruiken als kalender op de achtergrond van uw computer.

foto's volgen nog

Dinsdag 21 juli, makreelvissen met de Marion

Na 8 maanden konden we eindelijk nog eens gaan vissen. Om 4.30 uur stond iedereen klaar op de bus te wachten, met mondkapjes op natuurlijk. Ondanks de goede vangstmeldingen, hadden de makrelen vandaag een echte off-day. Nergens meeuwen te zien, dan maar proberen boven enkele wrakjes. Maar ook boven de wrakjes was de vangst maar magertjes. Het was dus een slechte visdag.

Foto's volgen nog

geen foto's

Zaterdag 25 januari, Algemene Vergadering

Op de Algemene Vergadering waren slechts 20 vissers aanwezig. Een hele teleurstelling. Onze voorzitter Otwin en bestuurslid Johan voerden het woord en gaven meer uitleg bij het kasverslag en de vistrips die we dit jaar gaan doen. Vanwege de dramatische vangsten op de wrakken gaan we ons meer concentreren op het ankervissen. Het is beter om te vissen op vissoorten die iets minder gewild zijn, dan blijven proberen een vissoort te vangen die er toch niet zit. Verder kijken we ook uit naar andere mogelijkheden zoals forelvissen.
Walter Van Der Heyden nam afscheid van het bestuur. We willen Walter nogmaals danken voor zijn hulp in de voorbije jaren.
Frans Royackers heeft toegestemd om toe te treden tot het bestuur. Aangezien Frans al een paar keer clubkampioen geweest is, kent hij toch wel iets van het vissen ...