Om de leden van de Zeeboenken de mogelijkheid te geven om te blijven vissen op zee, is er een samenwerking tussen de Zeeboenken en Vissersclub Neptunus.

De leden van de Zeeboenken kunnen meegaan op de vistrips van Vissersclub Neptunus. Voor contactgegevens, zie het visitekaartje onderaan deze pagina.
Er kan opgestapt worden bij New Meret Cars.

  • Vistrips Neeltje Jans en Breskens : opstappen bij New Meret Cars zo'n 30 minuten na vertrek in Lommel.
  • Vistrips Stellendam, IJmuiden : we passeren niet langs Meerhout, maar er kan opgestapt worden bij New Meret Cars alvorens de bus vertrekt naar Lommel

Het lidgeld bij Vissersclub Neptunus bedraagt 25,-. In deze prijs is voor 15,- tombolaloten inbegrepen. Deze tombolaloten worden in september naar de leden verstuurd. Leden die aangesloten zijn bij een Belgisch ziekenfonds kunnen nog een gedeelte van het lidgeld terugbetaald krijgen van het ziekenfonds (van 15,- tot 25,- afhankelijk van het ziekenfonds en onder voorwaarden).

We willen dat de vistrips zo veel mogelijk op voorhand betaald worden en liefst via onze bankrekening. Daarom rekenen we 5,- extra aan voor diegene die betalen tijdens de laatste week of tijdens de vistrip zelf. Natuurlijk kan er na een vistrip steeds betaald worden voor een volgende vistrip.

Klik hier om verder te gaan

on-line inschrijvingen